کافی شاپ ها

تجهیزات لازم برای تاسیس کافی شاپ

تجهیزات کافی شاپ

تاسیس کافه و کافی شاپ نیاز به وسایل و ابزارهایی است که پیش از شروع باید آن ها را تهیه کرد. در این مقاله قصد داریم وسایل و تجهیزاتی که برای تاسیس کافه و شروع کار نیاز دارید را معرفی کنیم.

تاسیس کافه و کافی شاپ نیاز به وسایل و ابزارهایی است که پیش از شروع باید آن ها را تهیه کرد. در این مقاله قصد داریم وسایل و تجهیزاتی که برای تاسیس کافه و شروع کار نیاز دارید را معرفی کنیم.

تاسیس کافه

قهوه ساز اتوماتیک

قهوه یکی از اصلی ترین نوشیدنی هایی است که در کافی شاپ سرو می شود. تعداد زیادی از افرادی که به کافه می روند، نوشیدن قهوه را به سایر نوشیدنی ها ترجیح می دهند. به همین خاطر حدود 30 درصد از درآمد هر کافه متعلق به فروش قهوه است.

قهوه سازها در انواع و برندهای مختلف تولید می شوند. شما می توانید باتوجه به بودجه اولیه برای تاسیس کافه، قهوه ساز اتوماتیک مورد استفاده خود را تهیه کنید.

تاسیس کافه

دستگاه اسپرسو ساز

وجود دستگاه اسپرسو ساز در کافه به شما این امکان را می دهد تا با یک دکمه قهوه خود را حاضر کنید. سرعت بالا در آماده سازی نوشیدنی ها این امکان را می دهد که مشتری های بیشتری به کافه شما مراجعه کرده و از شما راضی باشند. اسپرسو ساز دستگاهی است که به وسیله آن قهوه داغ با دمای حدود ۷۰ تا ۹۰ درجه (بسته به نوع قهوه) از روی پودر قهوه اسیاب شده عبور کرده و عصاره آن که اسپرسو نامیده می شود گرفته می شود.

تاسیس کافه

آسیاب قهوه

در کنار داشتن یک دستگاه اسپرسو ساز با کیفیت، استفاده از یک آسیاب قهوه هم خیلی کار آمد و ضروری است. چرا که حتما می دانید برای تهیه یک فنجان قهوه با کیفیت به آسیاب قهوه نیاز خواهید داشت. در انتخاب نوع دستگاه آسیاب قهوه به منظور خدمات رسانی بیشتر و بهتر دقت کنید و دستگاهی را انتخاب نمایید که هم سرعت بالا داشته باشد و هم کیفیت بالا داشته باشد. پس حتما آسیاب قهوه را در لیست تجهیزات ضروری تان بگنجانید.

تاسیس کافه

مخلوط کن یا بلندر

از الزامی ترین تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ، مخلوط کن یا بلندر می باشد. مخلوط کن برای تهیه انواع ابمیوه، شیک ها، اسموتی ها و سس ها مورد استفاده است. مخلوط کن ها انواع مختلفی از نظر قدرت و حجم پارچ دارند. نظر سنجی های بدست آمده در سال ۲۰۱۳ نشان می دهد که میزان استفاده از بلندر در طی چند سال اخیر ۲۰% افزایش یافته است.

آبمیوه گیری

آبمیوه گیری

برای تهیه آب میوه هایی مانند هویج، سیب، کرفس و غیره، نیاز به دستگاه آبمیوه گیری است، این دستگاه بر اساس اثر سانتریفوژ (گریز از مرکز) آب میوه را از تفاله آن جدا می کنند و دارای دو خروجی هستند که یکی برای خروجی تفاله و یکی برای خروج آبمیوه است.

شیکر

از تجهیزات مورد نیاز یک کافی شاپ میتوان به شیکر اشاره کرد. از شیکر برای میکس کردن انواع بستنی و میلک شیک های غلیظ استفاده می شود. تفاوت مدل شیکر ها در تعداد لیوان های آن می باشد.

دستگاه وافل ساز

وافل ساز

وافل در اصل یک جور بیسکویت است که از خمیر تازه و در زمان سرو آماده می شود. مخلوط اولیه وافل ترکیبی از آرد سفید یا ترد ذرت به همراه متعلقات دیگر است که پس از مخلوط شدن در داخل دستگاه وافل ساز که همانند اسنک سازها عمل می کند ریخته می شود.

وافل سازها از دو صفحه لولایی که بر روی هم بسته میشوند تشکیل شده اند که هر صفحه حرارت دارد و باعث پخته شدن خمیر می شود.

دستگاه کرپ ساز

دستگاه کرپ ساز از یک صفحه گرد و مدور تشکیل شده است که در زیر آن حرارت وجود دارد. برای تهیه کرپ که نوعی نان نازک است از مخلوط آرد ذرت و شکر و شیر و دیگر متعلقات استفاده کرده و آن را به صورت لایه ای نازک بر روی کرپ ساز پهن می کنند تا پخته شود.

پس از پخته شدن نان آن را به شکل و فرم دلخواه در آورده و با موادی مانند انواع نوتلا، خامه، عسل و مربا تزیین می‌کنند.

فر، تستر و وسایل پخت و پز

بسیاری از کافی شاپ‌ها خصوصا برای منوی صبحانه‌شان تست‌ها و ساندویچ‌های مختلفی را سرو می‌کنند. اگر شما هم چنین قصدی داشته باشید نیاز به یک تستر خواهید داشت. به علاوه برای انواع دیگر غذاها نیز باید به فکر یک فر خوب باشید. یک مایکروویو بسته به آن‌چه که می‌خواهید سرو کنید می‌تواند برای شما کافی باشد اما دو مورد قبل به درد بخورتر می‌توانند باشند.

برای ارسال دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عناوین محبوب

برو بالا